Gerucht: Eerste foto’s van de Apple-tablet uitgelekt
Redactie

Als we de Franse website BeGeek mogen geloven staan de eerste echte foto’s van de Apple-Tablet sinds vandaag online. Op de foto’s is een werknemer van Apple te zien met een onbekend product in zijn handen. Het product lijkt een Apple-Tablet te zijn, en dus is de geruchtenstroom over de tablet groter dan ooit geworden op internet.

De foto’s nader bekeken

Als we de foto’s beter bekijken zien we dat het apparaat erg veel op de iPhone lijkt. Op de eerste foto is bijvoorbeeld goed te zien dat het apparaat een home-knop heeft die op de knop van de iPhone lijkt. Op de zelfde foto is aan de andere kant van het scherm ook nog iets te zien dat op een knop lijkt. Dit kan bijvoorbeeld makkelijk zijn tijdens het lezen van e-books.

Op de tweede foto zien we twee zwarte stippen staan. Deze stippen vind ik op camera’s lijken. Nou zal je jezelf afvragen waarom er twee camera’s op de achterkant zouden zitten, maar daar is een goede reden voor te bedenken. Met twee camera’s kan je namelijk 3D-beelden maken. Als deze foto’s dus echt zijn zou het betekenen dat je 3D-Foto’s en video’s kan maken met het apparaat.

Bron: BeGeek

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.