Gerucht: Binnenkort weer een Keynote

Redactie
22 februari 2011, 19:16
1 min leestijd
Gerucht: Binnenkort weer een Keynote

Er gaan al maanden lang geruchten de ronde over de ‘iPad 2’. De laatste dagen verschijnen er ook steeds meer geruchten over een nieuwe Macbook Pro op internet. Naar onderzoek blijkt dat de huidige iPads en Macbook Pro’s in alle grote warenhuizen bijna zijn uitverkocht, en dus lijkt het erop dat Apple binnenkort weer een Keynote gaat organiseren.

Lees verder na de advertentie.

Voorraden iPads raken op

Voordat er een nieuw apparaat van Apple verschijnt, zorgt Apple er altijd voor dat de voorraden worden uitgeput. Hierdoor voorkomen ze dat winkels enorme kortingen gaan geven op de oude apparaten om deze te lozen. De huidige voorraad statussen van de iPads en de Macbook Pro’s zijn dus goede aanwijzingen dat de nieuwe versies van de apparaten aanstaande zijn.

Geruchten over de iPad 2 en de Macbook Pro

Op internet circuleren al maanden geruchten over de nieuwe apparaten van Apple. De iPad 2 zou bijvoorbeeld twee camera’s en een sd-slot hebben. De nieuwe Macbook Pro heeft volgens deze geruchten een SSD en een ‘lightpeak’-aansluiting. Het laatst genoemde moet een concurrent gaan worden van USB.

Thema's: Apple, WWDC

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen