[Gerucht] binnenkort iPhone met 64 GB
Redactie

De iPhone maakt gebruik van een flash opslag, om precies te zijn een NAND flash-chip van Toshiba. Toshiba heeft aangekondigd dat er begin 2010 flash-chips worden geproduceerd met 64 GB opslag.

Wat dit betekent voor de iPhone is nog erg onduidelijk, maar het kan goed zijn dat deze ook in de volgende generatie iPhone 4G komen.

De iPhone heeft één poort voor een chipje, de iPod Touch heeft er 2. Met een simpele rekensom kan hieruit geconcludeerd worden dat, als het zo blijft, de iPod Touch 128 GB tot zijn beschikking krijgt.

Over het de lanceringsdatum van de nieuwe iPhone zijn er nog geen speculaties en of de iPhone werkelijk 64 GB krijgt is ook nog de vraag.

Bron: Toshiba

toshiba64gb

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Pfoe heb al met 16gb genoeg …. Straks komt de tera op de iphone sjeeeshh its a phone…

 • Jan van Kampen

  Ik heb een aantal reacties verwijderd wegens een discussie. De gene die de discussie is begonnen met een reactie heeft toegegeven dat het naïef was.

 • wien

  jammer dat de reacties weg zijn, het doel van de reacties is toch juist dat er een discussie kan ontstaan? of willen jullie alleen dat er gezegd wordt “oe wat een leuk artikel”?

 • Amy

  Eens met Wien. Het werd net interessant. Of censureren jullie wel vaker?

 • Jan van Kampen

  We censureren nooit, maar de discussie liep te ver uit de hand, en de starter van de discussie heeft intensief mailcontact met mij gehad. Hij gaf aan dat hij fout zat, en dat heef hij ook geprobeerd duidelijk te maken. Hij kreeg echter geen kans van sommige mensen.

  Ook op andere berichten werd hij lastig gevallen door sommige bezoekers, en om de ketting reacties op andere berichten te minimaliseren heb ik de 3 reacties verwijderd.

  Reacties op berichten kunnen uitlopen tot leuke/minder leuke discussies, en dat is alleen maar goed. Het is echter niet de bedoeling dat iemand er erg veel last mee gaat krijgen, en dat gebeurde wel. De mensen die hier verantwoordelijk voor zijn weten dit inmiddels. Ik vraag alleen om een beetje respect voor elkaar.