Gerucht: Apple zal 2 versies van iPhone 5 uitbrengen
Redactie

Er bestaat geen twijfel dat Apple in de zomer van 2011 opnieuw een nieuwe generatie iPhones zal lanceren. Hoe deze er zal uitzien of welke mogelijkheden deze zal hebben is onmogelijk nu reeds te raden, maar het kan altijd eens leuk zijn om enkele speculaties door te nemen. Zo deelt Cult of Mac ons een leuk concept over twee versies van de iPhone 5: de iPhone play en de iPhone air.

Volgens de website Cult of Mac zal Apple twee nieuwe iPhones uitbrengen om de concurrentie met Android’s smartphones aan te gaan. Niet zozeer de processorsnelheid of schermgrootte zou verschillend zijn tussen beiden, echter eerder het fysiek voorkomen en het design. Zo zou de iPhone play iets weg hebben van de iPod nano, een leuk uitziend toestel verkrijgbaar in verschillende kleuren, en zou de iPhone air een ultradun alternatief vormen in de aard van de nieuwe MacBook Air.

Het blijft uiteraard pure fantasie en deze geruchten zijn nergens op gebaseerd, aldus de auteur.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Stijntjhe

  Die iPhone Air ziet er wel nice uit met een alluminium achterkant. Maar dat hij aan de ene kant platter is is lelijk, ook is die zwarte strip lelijk, ze gingen de antenne tog achter het logo doen???

  Die iPhonw Nano, ik vind het een goed idee om een minimalistischere versie te maken. Maar niet zoals die, met zo’n lelijke rand.

 • Lex

  @stijntjhe Dit is gemaakt door iemand met photoshop. Dat zie je meteen, Die dikke rand is van een ipad(3G)! en die nano is gewoon opgerekt en daar hebben ze een iphone scherm opgeplakt en een paar knoppen. Er staat ook bij: “Het blijft uiteraard pure fantasie en deze geruchten zijn nergens op gebaseerd, aldus de auteur.”

 • Max

  Daarom hebben we oook geen 4 aangeschaft. We wachten op de 5.

 • Eric

  Maar als je op de iphone 5 gaat wachten, eerder deze in NL uit is, is de Iphone 6 alweer uit in amerika. Op deze manier blijf je de aanschaf van een ippone maar uitstellen. In de zomer wordt hij aangekondigd in amerika en dan zal de verkoop pas eind september beginnen in amerika. Volgend jaar is deze dan in Nl verkrijgbaar, maar dan weer onder bepaalde providers.