Gerucht: Apple Store 2.0

Redactie
21 mei 2011, 12:12
1 min leestijd
Gerucht: Apple Store 2.0

Morgen is het precies tien jaar geleden dat de eerste Apple Store is geopend. Apple gaat dit jubileum vieren, maar we weten nog niet hoe. Wel weten we dat er vannacht ongeveer 10 tot 15 mensen per Apple Store moeten doorwerken. Deze werknemers mogen geen telefoons bij zich hebben, en moeten een NDA ondertekenen. Volgens de geruchten gaan ze de Apple Stores verbouwen tot ‘Apple Store 2.0’.

Bij elke Apple Store zijn deze week pakketten met hardware binnengekomen. Deze zijn direct in de kluis geplaatst. Op een uitgelekte foto is te zien dat er een grote hoeveelheid iPads met zwarte covers zijn binnengekomen. Deze iPads gaan volgens de geruchten gebruikt worden door de werknemers om video’s en foto’s van producten aan klanten te laten zien. Daarnaast zouden deze apparaten als mobiele kassa gaan fungeren.

Lees verder na de advertentie.

Displays en betaalsystemen

Daarnaast gaan er volgens de geruchten meer displays komen in de winkel. De plastic bordjes worden namelijk vervangen door iPads volgens de bronnen. Ook zou Apple een nieuwe manier van betalen introduceren in de Apple Stores, maar het is nog niet bekend wat dit precies gaat worden. Morgenavond weten we waarschijnlijk pas precies wat er allemaal gebeurd is in de winkels van Apple.

Via AppleInsider

Categorieën: Apple, Geruchten

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen