Gerucht: Apple komt met ‘Apple Store’-applicatie
Redactie

Volgens MacRumors zet Apple morgen een applicatie in de App Store die zich helemaal gaat richten op de Apple Store. Volgens de website kan je met deze applicatie producten bekijken, producten bestellen en afspraken maken in een echte Apple Store. We vragen ons af of de complete applicatie ook naar Nederland komt, want wij hebben nog geen officiële Apple Stores.

Het zou zo kunnen zijn dat we in de Nederlandse App Store een applicatie krijgen die beperkt is door Apple. Wij kunnen namelijk geen afspraken maken in Apple Stores omdat we deze niet hebben. Ook kunnen zeer weinig Nederlanders iets kopen via een applicatie, want velen hebben nog steeds geen creditcard. Misschien krijgen wij dus alleen een catalogus-applicatie van Apple voorgeschoteld.

Eerdere geruchten

In november was er voor het eerst sprake van een ‘Apple Store’-applicatie. Dit gerucht bevatte precies de omschrijving van het gerucht van vandaag. Steve Jobs zou dit gerucht vorige maand nog eens aangewakkerd hebben, want een lezer van MacRumors zegt dat hij een mailtje heeft gekregen van de topman bij Apple. Steve antwoordde ‘Coming soon’ op de vraag of er een ‘iPhone-friendly’ Apple Store zou komen.

Bron: MacRumors

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.