Gerucht: Apple event op 11-01-11

Redactie
7 januari 2011, 17:42
1 min leestijd
Gerucht: Apple event op 11-01-11

Het gerucht gaat de ronde dat Apple volgende week dinsdag een event gaat houden om een nieuwe iPhone te lanceren. Het gaat hier echter niet om een telefoon die voor Europeanen interessant is, want alleen de manier van mobiel netwerk ontvangen is anders. In Amerika maken ze naast het bekende mobiele netwerk namelijk ook gebruik van een CDMA-netwerk.

Lees verder na de advertentie.

CDMA iPhone

Volgens de geruchten gaat Apple dit weekend uitnodigingen versturen voor de bijeenkomst. Tijdens het event wordt de zogenaamde iPhone 4 ‘CDMA’ gelanceerd worden. Deze iPhone lijkt precies op de iPhone 4 zoals wij hem kennen, maar bevat een andere module als antenne. Ook zou deze iPhone geen last moeten hebben van de ‘Antennagate’.

Mac App Store

Tijdens het praatje van Steve Jobs zal dan waarschijnlijk ook de Mac App Store besproken worden. Gisteren werd de winkel gelanceerd, en vandaag bereikte de App Store al meer dan een miljoen downloads. De omzet van deze downloads zal waarschijnlijk ook wel erg hoog liggen, want applicaties zoals Pages, Numbers, Keynote en Angry Birds zijn erg vaak gedownload.

We zullen dit weekend weten of het gerucht over de nieuwe iPhone klopt. We houden jullie op de hoogte.

Via MacRumors

Categorieën: Apple, Geruchten
Thema: Apple

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen