Geohot toont untethered jailbreak op een iPod Touch 3G
Redactie

Geohot heeft een video op internet gezet waarin hij laat zien dat het een iPod Touch 3G heeft met een untethered jailbreak. Deze video voldoet helemaal aan de eisen van het iPhone Dev-Team waar we vorige week over schreven. Geohot is de eerste persoon die zo’n iPod heeft kunnen maken met software. Al maanden doen mensen pogingen om dit te bereiken, maar alle pogingen mislukten tot nu toe.

Exploit op de iPad

Een paar dagen geleden berichtten we jullie dat het Chronic Dev Team een exploit had gevonden in de iPhone 3GS. Deze exploit zou misschien ook op de iPad aanwezig zijn. Ook Geohot geeft aan dat zijn exploit misschien ook op de iPad gebruikt kan worden. Het kan dus zijn dat Geohot en het Chronic Dev Team dezelfde exploit hebben gevonden.

Release datum

In de video maakt Geohot nog geen lanceringsdatum bekend van de jailbreak-software. Men verwacht dat Geohot wacht totdat hij de iPad in handen heeft waardoor hij kan bepalen of de exploit daar ook op te vinden is. Zoals te zien is in het filmpje is een untethered jailbreak wel mogelijk op alle toestellen, en dus zal deze software ongetwijfeld binnenkort verschijnen.

Bron: Youtube

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.