iPhone Carkit 24 uur in de aanbieding
Redactie

Een carkit van Mr. Handsfree is vanaf vandaag 24 uur in de aanbieding bij 1DayFly. De carkit, ook wel The Genius iPhone Carkit genaamd, kost vandaag 39,99 in plaats van 69,95. Het apparaat is niet alleen in staat je iPhone op te laden, maar is ook in staat om het geluid dat uit je iPhone komt te versterken. Dit gebeurt via een krachtige speaker.

iPhone carkit – type Genius van Mr Handsfree

Met deze iphone carkit kan je dus goed handsfree bellen. Op het moment dat je gebeld wordt, hoef je alleen maar een tik op de knop ‘opnemen’ te geven. De rest gaat vanzelf, want de iPhone herkent meteen dat de speaker met hem verbonden is. Het geluid zal dus automatisch via de speaker van de carkit worden afgespeeld. Niet alleen het geluid van telefoongesprekken zal te horen zijn over de speaker, want je kan ook het geluid van je iPod, spelletjes en navigatiesoftware over de speaker afspelen.

De Mr. Handsfree Carkit is tot 15 september 11:59 te bestellen voor 39,99.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Big Jay Bee

  Let op!

  Deze Mr. Handsfree is niet compatible met een iPhone 3GS. Ik heb hem helaas terug moeten sturen omdat hij niet met de GS versie van de iPhone werkt!

 • Jan van Kampen

  Hoezo werkt het niet?

 • Rene Nieuwenhuis

  Ik zie geen enkele reden waarom dit niet zou werken. Zou er geen geloof aan hechten.

 • Helaas heb ik ‘m in laten bouwen en bij mij werkt de IPhone 3 ook niet erop. Vreemd genoeg wel de navigatie, maar het bellen/gebeld worden krijg ik niet voor elkaar.
  Als iemand een tip heeft, graag.