iPhoned wenst je een gelukkig nieuwjaar!

Rutger Otto
1 januari 2015, 10:00
1 min leestijd

iPhoned wenst alle lezers een heel gelukkig nieuwjaar. 2015 gaat weer een mooi jaar worden voor Apple en iPhone.

Lees verder na de advertentie.

Gelukkig nieuwjaar!

Welkom in 2015, het belooft weer een bomvol Apple-jaar te worden. Begin dit jaar kunnen we uitkijken naar de allereerste wearable van het bedrijf, de Apple Watch. Daarnaast blijven we hopen op Apple Pay in Nederland, waarmee we draadloos met onze iPhones kunnen betalen én komt er natuurlijk weer een gloednieuwe iPhone, waar we uitgebreid op zullen voorbeschouwen.

Ook zal iOS 8 natuurlijk weer van een aantal updates voorzien worden, waaronder de grote updates iOS 8.2 en iOS 8.3. Verder kijken we uit welke geweldige apps we dit jaar weer mogen verwelkomen in de App Store. Apps die we nu nog niet eens kennen, maar waar we eind 2015 niet meer zonder kunnen. En wat zullen de nieuwe hypes worden, zoals Flappy Bird en Dubsmash dat eerder waren?

iphoned gelukkig nieuwjaar 2

Dit kun je verder verwachten op iPhoned

Het afgelopen jaar hebben we met iPhoned een geweldig jaar gehad, waarbij we veel bezoekers hebben mogen verwelkomen. Soms kwamen ze langs om het laatste nieuws te lezen of om nieuwe apps te leren kennen. Andere keren konden ze bij ons terecht voor uitleg en tips over iPhones en iOS.

In 2015 zullen we hiermee verdergaan en proberen we de nadruk nog meer te leggen op achtergronden, tips en reviews. Ook kun je uiteraard weer terecht op iPhoned om de beste deals te vinden wat betreft iPhone-abonnementen.

We hebben veel zin in het nieuwe jaar. We staan altijd open voor feedback, daarvoor kun je terecht via de contactpagina. Laten we er samen weer een sprankelend nieuw jaar van maken!

Peter, Roel, Gijs, Rutger, Wouter en Daniël

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen