De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

iPhoned wenst je een gelukkig 2022!

Redactie
1 januari 2022, 10:00
1 min leestijd
iPhoned wenst je een gelukkig 2022!

De iPhoned-redactie wenst al zijn lezers een heel gelukkig nieuwjaar! We blikken nog één keer terug op 2021, maar kijken ook naar wat 2022 gaat brengen. Het belooft een groots Apple-jaar te worden.

Lees verder na de advertentie.

Gelukkig nieuwjaar 2022!

De feestdagen zijn officieel voorbij en hopelijk heb je een hele fijne en leuke jaarwisseling gehad. We wensen jullie natuurlijk een voorspoedig 2022 en hopen je ook komend jaar weer te zien op iPhoned. Wij hebben er zin in, want 2022 lijkt een spectaculair jaar te worden voor Apple-fans!

gelukkig nieuwjaar 2021

Zo verwachten we maar liefst vijf nieuwe iPhones, waarbij de eerste niet zo heel lang op zich laat wachten. De iPhone SE 2022 staat volgens geruchten namelijk voor begin dit jaar al op de planning. Later in 2022 komen uiteraard de iPhone 14-telefoons. Maar natuurlijk heeft Apple nog veel meer voor ons in petto. Denk aan nieuwe MacBooks, iPads Apple Watches en misschien zelfs nieuwe AirPods Pro.

iPhoned in 2021: nog één keer terugkijken

De afgelopen weken hebben we eindejaarsartikelen gepubliceerd. Heb je ze gemist? Hieronder zetten we ze op een rijtje, dus pak er een kopje koffie bij en blik nog een laatste keer terug op Apple in 2021. Veel leesplezier! En check ook de video hieronder, waarin we je in een paar minuten bijpraten over alle verwachtingen voor 2022.

Apple in 2022: dit kun je komend jaar verwachten
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen