iPhoned wenst je een gelukkig nieuwjaar 2019!

Redactie
1 januari 2019, 10:00
2 min leestijd
iPhoned wenst je een gelukkig nieuwjaar 2019!

iPhoned wenst al zijn lezers een gelukkig nieuwjaar! We blikken nog één keer terug op het afgelopen jaar en wat we allemaal van 2019 kunnen verwachten. Lees je mee?

Gelukkig nieuwjaar 2019!

De kurken zijn uitgeknald, het vuurwerk afgestoken en de champagnekater hopelijk niet al te zwaar. Na een knallende nieuwjaarsnacht wensen we jullie een sprankelend 2019. Het wordt weer een veelbelovend jaar op Apple-gebied. Zo verwachten we later dit jaar de onthulling van de nieuwe iPhones, die de XS, XS Max en XR moeten opvolgen. Volgens de laatste geruchten hebben de 2019 iPhones hetzelfde design als zijn voorgangers, maar Apple heeft ongetwijfeld het nodige in petto om ons weer te verrassen. We kijken er in ieder geval enorm naar uit!

De afgelopen week hebben we op iPhoned al teruggeblikt op onze favoriete apps en het belangrijkste nieuws van 2018. Hieronder zetten we onze terugblikken voor je op een rijtje, mocht je ze gemist hebben. Later vandaag lees je een vooruitblik op 2019, dus houd iPhoned in de gaten!

Dit was iPhoned in 2018

Ook voor iPhoned was 2018 een zeer geslaagd jaar. Naast het brengen van het laatste nieuws, de nieuwste apps en handige tips, hebben we ook een heleboel mooie achtergrondverhalen en opinies gepubliceerd. Hierdoor zijn we weer verder gegroeid. Daarnaast kwamen we met een heleboel verbeteringen voor de iPhoned-app en introduceerden we de maandthema’s!

De afgelopen maanden stonden bijvoorbeeld in het teken van toegankelijkheid, fotografie en HomeKit. Hier gaan we in 2019 natuurlijk mee door, zodat we nog meer toffe thema’s kunnen uitlichten!

iphone 6 in 2018

Verder kwamen we in 2018 met de koopgids voorrefurbished iPhones, waarin we je alles vertellen over refurbished iPhones en waar je op moet letten. Tot slot willen we de review-updates benoemen die de afgelopen weken op iPhoned zijn verschenen. We zijn opnieuw aan de slag gegaan met de iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6S, iPhone SE, iPhone 7, iPhone 8 en iPhone X, zodat jij weet wat je anno 2019 van deze (oudere) apparaten kunt verwachten.

Uiteraard willen we al onze lezers bedanken voor een fantastisch 2018. Samen met jullie hopen we 2019 een minstens zo mooi jaar te maken! Meld je aan voor de iPhoned-nieuwsbrief (of download de app), dan hoef je niets te missen. En heb je opmerkingen, feedback of tips? Je bent altijd welkom op het door te sturen via het contactformulier.

Peter, Lars, Thomas, Wouter, Florence, Erwin, Michel, Rens, Paul, Sten, Roel, Liesbeth, Caro, Roger, Heini, Jeroen, Daniëlle, Max en Michiel.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's