iPhoned wenst je een gelukkig nieuwjaar 2018!

Redactie
1 januari 2018, 10:00
2 min leestijd
iPhoned wenst je een gelukkig nieuwjaar 2018!

iPhoned wenst al zijn lezers een gelukkig nieuwjaar! We blikken nog één keer terug op het afgelopen jaar en wat we allemaal van 2018 kunnen verwachten. Lees je mee?

Gelukkig nieuwjaar 2018!

De kurken zijn uitgeknald, het vuurwerk afgestoken en de champagnekater hopelijk niet al te zwaar. Na een knallende nieuwjaarsnacht wensen we jullie een sprankelend 2018. Het wordt een veelbelovend jaar op technologisch gebied. Zo verwachten we dit jaar de opvolger van de iPhone X, die in 2017 veel indruk wist te maken. En wat te denken van een nieuwe iPhone SE, die we waarschijnlijk al over twee maanden te zien krijgen. Ook de iPad-reeks wordt waarschijnlijk vernieuwd in 2018. Ook daar kijken we natuurlijk enorm naar uit.

De afgelopen week hebben we op iPhoned al teruggeblikt op onze favoriete apps en het belangrijkste nieuws van 2017. Hieronder zetten we onze terugblikken voor je op een rijtje, mocht je ze gemist hebben. Later vandaag lees je een vooruitblik op 2018, dus houd iPhoned in de gaten!

De meestgelezen artikelen op iPhoned

Maar ook voor iPhoned zelf was 2017 een geslaagd jaar. Naast het brengen van het laatste nieuws, de nieuwste apps en handige tips, hebben we ook een heleboel mooie achtergrondverhalen en opinies gepubliceerd. Hierdoor zijn we weer flink gegroeid: ruim 15 miljoen bezoekers wisten de site te bereiken. Een ander hoogtepunt: de officiële iPhoned-app! In het kader van ons 10-jarig bestaan lanceerden we een iOS-app, waarmee je (native op je iPhone) al onze content kunt checken.

iPhoned update

Ook in 2018 beloven we niet stil te zitten. Niet alleen met het laatste nieuws, de meest uitgebreide reviews en de diepgaande achtergrondartikelen die je van ons verwacht, maar ook met nieuwe features. We hebben flinke plannen, dus houd ons ook komend jaar in de gaten. Meld je nu aan voor de iPhoned-nieuwsbrief, dan hoef je niets te missen! En heb je opmerkingen, feedback of tips? Je bent altijd welkom op het door te sturen via het contactformulier.

Uiteraard willen we al onze lezers bedanken voor een fantastisch 2017. Samen met jullie hopen we 2018 een minstens zo mooi jaar te maken!

Peter, Lars, Thomas, Wouter, Rick, Erwin, Declan, Danny, Roel, Liesbeth, Heini en Roger.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen