‘Gelekt promotiedocument toont nieuwe functies iPhone 5S’
Wouter Nijsen

Een gelekt Chinees promotiedocument zou al alle nieuwe functies tonen van de iPhone 5S, die dinsdagavond volledig door Apple uit de doeken wordt gedaan.

In het promotiedocument wordt de iPhone 5S vergeleken met al zijn voorgangers. Daarnaast zou het document in ieder geval het grootst gerucht dat over het nieuwe topmodel rondwaart bevestigen: er komt een heuse vingerafdrukscanner in de homeknop te zitten.

Nieuwe functies iPhone 5S niet in hardware terug te vinden

De Apple iPhone 5S huisvest bovendien een A7-processor, hetzelfde 4 inch-scherm van de iPhone 5 met een resolutie van 640×1136 pixels, een 8-megapixel-camera en een 2-megapixel-frontcamera. De omvang van het toestel zou 123,8×58,7×7,6 millimeter zijn en het gewicht blijft 112 gram.

iPhoned brengt doet dinsdagavond live verslag

Kom dinsdagavond naar onze site om al het aankomende  iPhone 5C-, iPhone 5S–  en iOS 7-nieuws zo snel mogelijk te lezen. Wij volgen de perspresentatie van Apple namelijk op de voet en doen daar ook live verslag van via ons Twitter-account. Alle informatie is uiteraard ook zo snel mogelijk op onze blog terug te vinden.

Schrijf je daarnaast in voor onze nieuwsbrief als je altijd op de hoogte wilt blijven.

nieuwe functies iphone 5s

Via: PhoneArena

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.