Gele vlek op scherm iPhone 4?
Redactie

Tuaw.com zou enkele berichten hebben gekregen van sommige eerste iPhone 4 bezitters die een kleine gele vlek aan de onderkant van het Retina display opmerkten. Ook het Apple support forum staat vol met dergelijke klachten van kopers.

Je zal maar één van die gelukkige iPhone 4 kopers zijn die het prachtig toestel in handen krijgt en merkt dat er een rare geelachtige vlek op je Retina display verschijnt. Het aantal van dergelijke klachten over de iPhone 4 blijkt toe te nemen. Een lelijke vlek op je scherm is alles behalve wat je wenst te zien op zo’n dure smartphone, maar het zou mogelijk zijn dat de vlek na gebruik langzamerhand verdwijnt, aldus 9to5mac.com.

 

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

  • Ralph

    Wat stom zeg, nu maar hopen dat het bij de iPhone 4 in NL is verholpen.

  • Sander

    Wel slecht. Hoop bla bla van te voren hoe goed ze wel niet zijn en dan een product opleveren met gele vlekken in het scherm.. lekker bezig apple..

  • Monachus 

    Er is al een verklaring gekomen en de gele vlekken verdwijnen vanzelf, omdat door de snelheid waarmee alles geleverd moest worden, de soort lijm die gebruikt is nog niet helemaal is opgedroogd, maar door veel vuldig gebruik en wat geduld verdwijnen die gele plekken dus vanzelf, als het goed is.