Geld besparen met Fuel Price
Redactie

In tijden van de crisis wil je natuurlijk overal het goedkoopste uit zijn. Neem nou tanken. De prijzen liggen hartstikke hoog en dus zoek je het goedkoopste tankstation op. Nu is er een applicatie die je daarmee helpt.

Fuel Price helpt je om te zoeken naar het goedkoopste tanktstation. Als je de applicatie opstart moet je kiezen tussen Benzine of Diesel en of je GPS aan wil hebben. Als je dan verder gaat zie je de kaart van de plek waar jij bent. Om je heen zie je tankstations aangegeven met gekleurde pinnetjes. Dure tankstations met een rode pin, gemiddelde met een gele pin en goedkope met een groene pin. Als je op een pinnetje drukt dan zie je hoe het tankstation heet en hoe duur het is. Fuel Price werkt alleen op een iPhone omdat je GPS nodig bent.

Prijs: €3,99
Website ontwikkelaar: AVportable

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Ik heb deze app al een tijdje. Handig is het wel om te weten waar het goedkoper is, maar één groot nadeel is dat de prijzen totaal NIET overéén komen zodra je bij het des betreffende station bent. En dan is 4 eurie toch weer prijzig voor een half werkende app.

 • Yoeri Boven

  @Harald Ik heb de app zelf niet getest. Dan lijkt het mij de 4 euro inderdaad niet waard.

 • K de V

  Man, alleen het omrijden en gezanik is al erger dan die paar Euro. Of rijd je ook naar Belgie als de diesel daar een duppie minder is?

 • iKnidreeg

  Klopt het dat er voor deze applicatie eens een aantal promocodes door iPhoned.nl weggegeven zijn, maar dat die codes niet overeenkwamen met deze applicatie?

 • @K De V, als je op je route ff 500 m moet omrijden voor ca. 9 cent per liter…is ca €4 op een volle tank. Reken dit door op jasrbasis, Dan zou het zeket de moeite waard zijn.

 • Yoeri Boven

  @iKnidreeg Geen idee.

 • which gaseous fuel alternatives are there to natural gas? b) how far do the properties of these fuels differ from those of natural gas? c) which consequences do these different properties have on design and operation of power plant , if you want to replace natural gas ( partly or fully) by one of these alternatives?