Geen wijzigingen in de App Store tijdens kerst

Apple heeft op het developers-blog gemeld dat iTunes connect niet beschikbaar zal zijn tussen 23 en 28 december. Waarschijnlijk heeft dit te maken met de kerstperiode, want tijdens de kerst willen de mensen die iphone applicaties goedkeuren natuurlijk niet werken. Doordat iTunes connect niet beschikbaar is tijdens deze periode kunnen ontwikkelaars dus niets wijzigen aan hun applicatie.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Wachtijd goedkeuring iPhone applicatie

De beoordelingstijd van een nieuwe iphone applicatie is nu ongeveer twee weken, maar mogelijk wordt deze verlengd door deze kerstperiode. De stapel met de te beoordelen applicaties zal aardig oplopen tijdens de de sluiting van iTunes connect, en dus hebben de beoordelaars het extra druk na de kerst.

Kerstkorting

Alle ontwikkelaars die graag hun applicatie willen afprijzen tijdens de kerst moeten hun wijzigingen dus vóór 23 december doorvoeren. Tot 29 december zal deze prijs dan vaststaan.

Het gehele bericht van 3 zinnen is te lezen op de site van Apple.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.