Koop nu vooral géén nieuwe iPhone – hierom moet je wachten

Yannick Chalkiopoulos
15 augustus 2023, 9:36
3 min leestijd
Koop nu vooral géén nieuwe iPhone – hierom moet je wachten

Ben je van plan om een nieuwe iPhone te kopen? Dan kun je beter nog even wachten! Dit is waarom je nu absoluut geen nieuwe iPhone moet kopen.

Lees verder na de advertentie.

Nieuwe iPhone kopen

Is jouw iPhone nodig aan vervanging toe? Of ben je aan het kijken naar een nieuwe iPhone? Wacht dan nog even met de aankoop, want daarmee kun je honderden euro’s besparen. Je kunt de nieuwe iPhone dan beter een maand later kopen, dan ben je vermoedelijk véél goedkoper uit. Volgende maand verschijnt namelijk de nieuwe iPhone 15, dat gevolgen heeft voor de prijzen van alle andere iPhones.

Lees ook: Nieuwe iPhone kopen? Met deze tip bespaar je honderden euro’s

Ieder jaar is het namelijk zo dat op het moment dat Apple het nieuwe toestel aankondigt, alle ‘oudere’ iPhones flink in prijs dalen. Wil je een iPhone 14 kopen? Wacht dan nog even, want die wordt veel goedkoper zodra de iPhone 15 is gelanceerd. Hetzelfde geldt voor de iPhone 13 en andere iPhone-modellen. Wij vertellen je wanneer het juist wél slim is om een nieuwe iPhone te kopen.

iphone 15 pro duurder

Apple presenteert binnenkort een nieuwe iPhone

Het is de verwachting dat Apple op dinsdag 12 september de nieuwe iPhones zal aankondigen. De nieuwe iPhone is meestal de vrijdag na de presentatie te pre-orderenen. Dat betekent dat je de iPhone 15 op vrijdag 15 september alvast kunt bestellen. Precies een week later kun je de nieuwe telefoon in de winkels kopen en wordt de iPhone officieel bij je thuis geleverd.

Op 22 september kun je de nieuwe iPhone 15 dus eindelijk kopen, als Apple dezelfde tijdlijn aanhoudt als voorgaande jaren. Dat is ook de datum dat de prijzen van alle andere iPhones zullen dalen. Het is goed mogelijk dat aanbieders met interessante aanbiedingen komen voor de iPhone 13 en iPhone 14, omdat ze af willen van de ‘oudere’ iPhones. Wacht daarom nog even, want die aanbiedingen lopen al snel in de honderden euro’s!

iphone 15 ultra concept

Dit weten we al over de iPhone 15

Wil je de allernieuwste iPhone kopen? Dan is het natuurlijk ook slim om nog even te wachten, want over een maand is de iPhone 14 alweer verouderd. Apple presenteert in september waarschijnlijk vier nieuwe iPhones, net als afgelopen jaar. De iPhone 15 en de iPhone 15 Plus krijgen dan het Dynamic Island en de 48-megapixelcamera, die we nu al zien bij de iPhone 14 Pro (Max).

Lees ook: iPhone 15: deze twee nieuwe functies maken straks het verschil

Als je geld wilt besparen bij het kopen van de nieuwe iPhone 15 hebben we slecht nieuws, want Apple verhoogt de prijzen van de iPhone dit jaar waarschijnlijk opnieuw. Zó duur wordt dat. Wil jij meer weten over de iPhone 15? Lees dan hier alle geruchten over de iPhone 15 en hier alles wat we tot nu toe weten over de iPhone 15 Pro Max.

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de iPhone 15? Meld je dan vooral even aan voor onze dagelijkse/wekelijkse nieuwsbrief. Download daarnaast de gratis iPhoned-app en houd onze website in de gaten. Dan mis je nooit meer een Apple-nieuwtje!

Bron afbeelding: Concept Central
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu