Geen jailbreak voor iOS 4.0.2 en 3.2.2
Redactie

Het Dev-Team heeft laten weten dat er geen jailbreak zal komen voor iOS 4.0.2 en 3.2.2. Pas vanaf iOS 4.1 zal er weer een kans bestaan dat er een jailbreak openbaar zal worden gemaakt. Het Dev-Team ziet namelijk niet in waarom deze versies van het iOS van een jailbreak moeten worden voorzien. Deze firmwares zijn namelijk alleen uitgebracht door Apple om jailbreaken tegen te gaan.

iOS 4.1

Apple is momenteel al bezig met het uitbrengen van testversies van iOS 4.1. In deze firmware zijn verschillende nieuwe functies te vinden. Ook schijnt het zo te zijn dat Apple wat ‘exploits’ in de testversies heeft zitten. Hierdoor kan iOS 4.1 nu al gejailbreakt worden. Als het Dev-Team nu een jailbreak gaat uitbrengen voor de onbelangrijke versies van het iOS, is de kans groot dat Apple alle bekende exploits al verwijderd heeft voordat iOS 4.1 openbaar wordt gemaakt.

Het is nog onbekend wanneer iOS 4.1 te downloaden is. Volgens geruchten gaat Apple iOS 4.1 1 september aankondigen tijdens de keynote, maar dit is nog door niemand officieel bevestigd.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.