Voorlopig geen iPhone 5S te koop bij Apple-resellers

De iPhone 5C en iPhone 5S zijn sinds vandaag beschikbaar in Nederland, maar laatstgenoemde zal voorlopig niet te koop zijn bij Apple-resellers als iCentre en Amac.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De iPhone 5C is wel voldoende beschikbaar bij Apple-resellers als iCentre, maar datzelfde geldt niet voor de iPhone 5S. Daarmee lijkt het alsof Apple zijn eigen ‘winkels’ voortrekt, zoals vorig jaar tijdens de iPhone 5 lancering ook al werd vermoed door mededingingsautoriteiten.

Providers alternatief voor Apple-resellers

Apple-resellers iPhone 5SDe iPhone 5S is alleen te bestellen via de Apple Store of bij providers als KPN, Vodafone en Hi. Bij Media Markt is de iPhone 5S beperkt beschikbaar en alleen in combinatie met een abonnement.

Overigens meldt onder andere de De Apple Store dat de iPhone 5C en iPhone 5S levertijd tussen de 1 tot 3 weken ligt. De iPhone 5C is verzendklaar binnen 1 tot 3 werkdagen, terwijl de iPhone 5S levertijd minstens 2 tot 3 weken in beslag neemt.

iPhone 5C of iPhone 5S kopen

Lees meer over het bestellen van de iPhone 5C en bekijk onze koopoverzichten: iPhone 5S kopen en iPhone 5C kopen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.