‘Geen iPhone 5 tijdens het WWDC’
Redactie

Volgens de laatste geruchten gaat Apple geen iPhone 5 aankondigen tijdens het komende WWDC. Wel zouden ze volgens deze geruchten een ‘verbeterde’ iPhone 4 gaan aankondigen, waarvan de naam waarschijnlijk ‘iPhone 4S’ zal zijn. Deze nieuwe telefoon zal geen opvallende nieuwe functies krijgen die niet op de andere toestellen te gebruiken zijn.

iOS 5

Naar verwachting gaat Apple ook iOS 5 aankondigen tijdens het WWDC. Apple schijnt voor deze firmware vooral de notificaties op de schop genomen te hebben. Het nieuwe notificatie-systeem zal volgens de geruchten inzage geven in alle notificaties die je hebt gehad. Op dit moment is het namelijk mogelijk dat notificaties weggedrukt worden door andere notificaties, waardoor het mogelijk is dat je bepaalde notificaties nooit te zien krijgt.

Het WWDC zal dit jaar plaatsvinden van 6 tot en met 10 juni. Over precies een week weten we dus wat Apple met hun producten en software van plan is. Tot die tijd kunnen we alleen maar informatie putten uit speculaties en geruchten.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.