Geen iPhone 5 deze zomer op WWDC?
Redactie

Kort geleden heeft Apple het jaarlijkse WWDC aangekondigd. Dit is een bijeenkomst voor developers georganiseerd door Apple. De kaarten waren al binnen een halve dag uitverkocht en men verwacht de presentatie van de iPhone 5 tijdens de opening van dit event. Maar nu beweren sommigen dat de verwachtingen vals zijn en dat er geen iPhone 5 komt tijdens het WWDC.

Toekomst van iOS

In het persbericht van Apple over het WWDC van 2011 staat dat er een presentatie komt over de toekomst van iOS. Dit is voor sommige technische websites de reden om te zeggen dat er dit jaar geen hardware gepresenteerd gaat worden op het WWDC. Apple zal het volgens hen deze keer echt alleen maar over de software willen hebben.

De hoop op een mogelijke iPhone 5 moet je natuurlijk niet verliezen. Elk jaar komt er een nieuwe iPhone uit van Apple, dus ook in 2011 zal het gebeuren. Wellicht organiseert Apple een apart event voor de presentatie van de iPhone 5. Want bij een nieuwe iOS hoort natuurlijk ook een snellere en dus nieuwer toestel.

iphone 5

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.