Placeholder
Redactie

Apple iPhone kopen in New YorkDe officiële Apple Stores in New York hebben op dit moment geen Apple iPhone meer op voorraad… Alle drie de Apple winkels in New York (SoHo, 59th Street, en West 14th) hebben dit nieuws bevestigd.

Mocht je toch perse een iPhone willen (laten) meebrengen uit NY, bezoek dan een van de ‘AT&T Wireless stores‘, hier zijn de iPhones nog wel leverbaar. Maximaal 5 stuks per persoon worden er hier uitgegeven…..

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Bas

  Bij de AT&T stores krijg je de phone niet mee, althans, dat is mijn ervaring in december afgelopen jaar. Ze willen i.v.m. een creditcheck je social security number hebben. Zonder nummer geen phone..

 • c_daniele

  Klopt, ze geven je geen iPhone mee, zeker niet als buitenlander. Je zou dan het zwaarste abo moeten nemen. En dat lijkt me ook niet eens mogelijk omdat je geen Amerikaanse burger bent.

 • Seb.

  Da’s wel minder.Ik vertrek deze week nog naar NYC.
  Op een of andere manier zal ik er hopelijk nog eentje vinden.Iemand nog andere tips?

 • klaza

  “Nog een tip voor diegene die in NY voor een iphone gaan. Ga niet in de Apple store. Maar ga op 5th ave (waar ook de apple store ligt) een electro winkel binnen. Er liggen er zeker 10 en ze verkopen allemaal Iphone’s. Hier komt nog eens bij dat ze je nog korting geven omdat mensen anders gewoon naar de Apple store zouden gaan. En meestal unlocken ze de phone ook nog voor je ;-)”

  “Ik heb even de factuur voor je opgezocht. Het was in de winkel datavision 445 5th ave. http://www.datavis.com. Vanaf dit punt van de straat begint het ook pas interessant te worden. Hier liggen ook wel een stuk of 5 mooie electro winkel redelijk kort bij elkaar”

  Veel plezier!

 • Dries

  Zijn er nu wel weer iPhones in de apple stores? greetz