Géén 4GB iPhone 3G, Géén DRM vrije muziek
Redactie

Dé twee geruchten die de laatste tijd speelde zijn allebei niet waar, zo zou er een goedkope iPhone 3G 4GB verkocht gaan worden bij de Wal-Mart, maar dit bleek uiteindelijk om een 8GB iPhone te gaan die maar $2 goedkoper is dan in de AT&T Store.

DRM vrije muziek in iTunes

Gisteren dook er op AppleInsider een interessant gerucht op dat Sony, Warner, en Universal vanaf vandaag DRM vrije muziek via iTunes aan zouden gaan bieden. Digital Rights Management (DRM) is een techniek die het mogelijk maakt om muziek die je via bijv. iTunes koopt, niet op andere apparaten kunt gebruiken.

Maar helaas, dit gerucht blijkt onwaar te zijn! Volgens CNet zal er voorlopig geen DRM vrije muziek uit iTunes te downloaden zijn, en kan je op je goedkope MP3 speler geen iTunes muziek afspelen.

Goedkope iPhone

Er werd al enige tijd verwacht dat Wal-Mart, een winkelketen in de Verenigde Staten, de iPhone 3G zou gaan verkopen. Maar dit zou niet zomaar een iPhone worden, het zou ”The $99 iPhone” worden: Een iPhone 3G van 99 dollar (+ 2 jarig abonnement) met een capaciteit van 4GB.

Maar, nu de iPhone ook echt bij de Wal-Mart te koop is, blijkt ook de 4GB iPhone een gerucht te zijn dat niet waar was.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.