Gebruik je iPhone als Parkeerschijf
Redactie

Een grote frustratie voor velen van ons is het verplichte gebruik van een parkeerschijf op steeds meer parkeerplaatsen. Wanneer je geen parkeerschijf bij je hebt en toch parkeert heb je al snel kans op een dikke prent. Voor alle iPhone gebruikers is hier nu een oplossing voor: de iPhone Parkeerschijf App!

De werking van de iPhone parkeerschijf (Parkscheibe) is eenvoudig. Je start de applicatie op, stelt je aankomsttijd in en legt de iPhone op het dashboard. Shoppen maar!

Het shoppen doe je overigens wel zonder iPhone op zak… Tevens is een waarschuwing voor cabrio-rijders mogelijk op z’n plaats…

We vragen ons af hoe lang de accu van de iPhone het volhoudt, het display van de iPhone blijft immers voortdurend branden… De app behoort absoluut tot de rubriek ‘iPhone humor‘.

Liever naar de parkeermeter?

<br />

Mocht je liever gebruikmaken van een parkeermeter, dan is de ‘Parkingmeter’ app mogelijk een aanrader. Je stelt hierop in hoe lang je meter nog loopt, de app telt vervolgens voor je af en herinnerd je met een trilling of email dat je tijd opraakt.

  • De parkscheibe (Duits) is gratis te verkrijgen in de App store
  • ook Parkingmeter (Engels) is gratis te installeren.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.