De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

Samsung Gear S2 krijgt deze maand iOS-ondersteuning

Redactie
22 maart 2016, 13:30
1 min leestijd
Samsung Gear S2 krijgt deze maand iOS-ondersteuning

De Samsung Gear S2 krijgt deze maand nog iOS-ondersteuning, dat meldt Sammobile. Afgelopen januari meldde een woordvoerder van Samsung al dat de smartwatch compatibel met de iPhone zou worden.

Lees verder na de advertentie.

Gear S2 iOS

Tijdens de aankondiging van Samsungs smartwatch op de IFA in Berlijn (september 2015) werd ook al gesproken over iOS-ondersteuning voor de smartwatch. Het slimme horloge draait op Samsungs eigen Tizen OS en werkte tot nu toe alleen met een select aantal Android-toestellen.

samsung gear s2 ios-ondersteuning

De keuze voor mensen met een iPhone die graag een andere smartwatch dan de Apple Watch willen, wordt door de Gear S2 iOS-ondersteuning weer een stukje uitgebreider. Hoe goed de ondersteuning van de iOS op de smartwatch wordt, is nog afwachten. In augustus 2015 maakte Google Android Wear ook geschikt voor iOS, alhoewel de opties daarvan nog beperkt zijn.

Google claimt weliswaar dat de meerderheid van de functies ‘waar Android-gebruikers gek op zijn’ worden ondersteund, maar door alle beperkingen is tot nu toe alleen Apples eigen Apple Watch echt de moeite waard voor mensen die in het bezit zijn van een iPhone.

Meer over de Samsung Gear S2 iOS

De Gear S2 is de opvolger van de originele Gear S die Samsung in de herfst van 2014 uitbracht. Het horloge heeft een 1,2 inch-scherm met een resolutie van 360 bij 360 pixels. Er is 4GB aan opslaggeheugen beschikbaar en 512MB aan werkgeheugen. Meer weten? Lees de volledige review van het apparaat op zustersite Android Planet.

Bron: Sammobile
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen