Gay Pride app toont drukte in Amsterdam
Roel van Hout

De jaarlijkse Amsterdam Gay Pride staat weer voor de deur. Maak gebruik van de Gay Pride app om te voorkomen dat je in de drukte terecht komt!De Gay Pride app, die een initiatief is van de politie, gemeente Amsterdam en Stichting ProGay, bevat namelijk een heuse druktemeter. Hierop kun je zien op welke plekken in de stad het op dat moment het drukst is, en die je daarom beter even kunt mijden.

Gay Pride appDaarnaast is het mogelijk om met de app actuele informatie via Twitter van politie, NS en GVB in de gaten te houden. Zo ben je altijd op de hoogte van de belangrijkste informatie over onder meer het vervoer binnen de stad.

Gay Pride app toont evenementlocaties op kaart

Verder kun je aan de hand van een kaart opzoeken waar  de evenementlocaties zich bevinden, waar je je fiets achter kunt laten, waar je naar het toilet kunt en waar je kunt pinnen. Het kan flink druk worden tijdens de Gay Pride, dus het kan zeker geen kwaad om je op deze manier voor te bereiden op je bezoek aan Amsterdam.

Let wel op: de app maakt gebruik van je GPS-sensor, wat betekent dat de batterij van je telefoon sneller leeg zal zijn. Gebruik de Gay Pride app dus vooral om af en toe even te kijken hoe de situatie in de stad is, en vergeet hem daarna niet uit te schakelen!

De app is gratis te downloaden in de App Store!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.