De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

A Game of Thrones: Enhanced Edition exclusief voor iBooks

Erwin Vogelaar
29 september 2016, 20:31
2 min leestijd
A Game of Thrones: Enhanced Edition exclusief voor iBooks

Apple en George R.R. Martin introduceren A Game of Thrones Enhanced Edition, een mooiere versie van het boek exclusief voor iBooks.

Lees verder na de advertentie.

A Game of Thrones Enhanced Edition

De Game of Thrones-serie van HBO is gebaseerd op de boekenserie A Song of Ice and Fire van George R.R. Martin. Het eerste boek van deze serie heet A Game of Thrones en dat boek is inmiddels alweer twintig jaar oud. Moet je nagaan hoelang je al spoilers had kunnen horen. Reden voor een feestje dus en daarom biedt Apple nu een Enhanced Edition van het boek aan exclusief via iBooks.

In de A Game of Thrones Enhanced Edition is er onder andere ruimte voor mooie afbeeldingen en krijg je meer informatie over de belangrijkste termen. Ook voetnoten zijn makkelijker te lezen. Raak je het overzicht kwijt tussen alle namen, huizen en gebieden, dan worden de connecties bijgehouden terwijl de verhaallijn zich ontwikkelt. Het boek bevat ook uitgebreide informatie over de verschillende huizen, zoals de symbolen die er gebruikt worden en welke allianties er bestaan. Deze versie is een unieke manier om het boek te lezen waar de serie op gebaseerd is, of de juiste introductie van dit universum als je nog niets gelezen of gezien hebt.

“We gaan een nieuwe tijd in de geschiedenis van publiceren in”, zegt George R.R. Martin. “Het digitale boek geeft lezers de mogelijkheid om al dit extra materiaal te ervaren.” Martin noemt het boek de volgende stap in de wereld van het medium. De volgende delen in de serie van A Song of Ice and Fire krijgen ook een Enhanced-versie in de komende maanden. Koop je het eerste deel, dan krijg je ook alvast een preview van het komende zesde boek: The Winds of Winter. Het eerste boek is te koop voor 9,49 euro, terwijl de volgende boeken 12,99 euro gaan kosten.

A Game of Thrones

George R.R. Martin

€ 6,99 via App Store

Lees het laatste nieuws over Apple

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu