Gaat Apple Bumper-case weer verkopen?
Redactie

Nadat Apple op 16 juli een persconferentie hield over het antenneprobleem met de iPhone 4 is de Bumper uit de Apple Online Store gehaald eveneens uit alle winkels. Dit omdat ze het hoesje gratis weggeven via hun iPhone 4 Case Program dat tot 30 september loopt. Er kunnen dus niet genoeg Bumpers geproduceerd worden om het ‘Case Program’ én de gewone verkoop te voorzien. Ook bij alle APR’s in Nederland zijn de hoesjes niet te krijgen.

China heeft wel Bumpers

In Nederland waren de Bumpers ook niet verkrijgbaar bij de launch. In China is de iPhone 4 vanaf gisteren (zaterdag 25 september jl.) te koop en zoals je eerder kon lezen waren daar erg lange rijen. Er dook een foto op op Flickr waarop te zien was dat er in de Apple Store in Peking wel degelijk Bumpers te koop zijn. Betekent dit dat de Bumpers binnenkort (weer) over de hele wereld te koop zullen zijn?

Als je wel een iPhone 4 hebt en nog geen gratis hoesje dan kan je tot 30 september gebruik maken van het iPhone 4 Case Program.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • JK

  Moet haast wel. Ooit hebben ze allerlei kleuren laten produceren, en bij het bumperprogramma hebben ze alleen de zwarte weggegeven. De rest ligt dus nog ergens in een magazijn te wachten op een eigenaar.

  De prijs van het stukje plastic mag van mij trouwens wel een stuk lager. Ik denk dat ik 15 euro een schappelijke prijs vind.

 • Jeroen

  Heb zaterdag mijn iphone 4 ontvangen en gelijk een zwarte bumper gratis besteld… krijg hem 13 oktober op de deurmat.. paar weekjes levertijd dus.

 • MK

  zwarte bumper via de app besteld. Met een week lag ie hier in de bus. Prima geregeld dus.

 • Hebikdat

  Ik wil geen case, ik wil een iPhone die ik kan vasthouden zoals ik dat wil. Dus Apple, doe wat aan de hardware en ik koop een iphone anders kies ik voor een andere smartphone!!! Zo, nu eerst een Bavaria….

 • Gio

  Ik heb veel last van T mobile 3g netwerk. Slecht bereik met Vodafone Umts had ik nergens last van. Zelfs op mijn HTC soms verlang ik naar mijn HTC

  Ik kan vaak geen eens normaal muziek streamen via mijn app.

  Ook al ben ik onderweg met de auto en dat praat ik over de A wegen en N wegen.

  Als ik op de WC zit heb ik geen berek :@

  Nu heb ik na 3 weken eindelijk mijn Bumper gekregen dus ben benieuwd hoe het gaat worden