Deze nieuwe FujiFilm-printer drukt je iPhone-foto’s in 10 seconden af

Lars Paijmans
27 juni 2016, 15:21
2 min leestijd
Deze nieuwe FujiFilm-printer drukt je iPhone-foto’s in 10 seconden af

Als je een iPhone hebt, gebruik je hem waarschijnlijk ook om vakantiefoto’s mee te maken. Met de nieuwe FujiFilm Instax Share SP-2 kun je jouw favoriete foto’s na afloop in 10 seconden afdrukken.

Lees verder na de advertentie.

FujiFilm Instax Share SP-2 iPhone-printer

Vakantiefoto’s maken is leuk, maar vroeg of laat verdwijnen ze in de stroom met andere kiekjes in je filmrol. Door ze ouderwets uit te printen en in te plakken, weet je zeker dat dat weekendje weg voorgoed een plekje krijgt in je boekenkast.

FujiFilm Instax Share SP-2

De FujiFilm Instax Share SP-2 is geknipt voor dit klusje, omdat de draagbare printer in tien seconden een foto uitprint. De SP-2 is de opvolger van de originele Instax Share en moet naast sneller ook betrouwbaarder zijn. De printer maakt dankzij een bijbehorende iOS-app direct verbinding met populaire sociale netwerken, zoals Instagram en Facebook.

Print je likes en locatie mee

Extra leuk, want daardoor kun je er ook voor kiezen om de locatie en het aantal likes op de foto uit te printen. Zet er een tekst onder en je hebt direct een leuke vakantiekaart om naar je familieleden en vrienden te sturen. In de Instax Share-app kun je bovendien je foto aanpassen. Gooi er een filter overheen, verhoog het contrast en de helderheid, of voeg twee tot vier foto’s toe tot een collage.

De FujiFilm Instax Share SP-2 verschijnt in juli in de kleuren zilver en goud. De printer gaat 199 dollar kosten. De camera heeft een ingebouwde accu, die je op kunt laden via micro-usb. Zo kun je hem gemakkelijk met je meenemen. Bij de aanschafprijs blijft het overigens niet, want je zult ook bijpassende Instax Mini Films moeten kopen om de kiekjes op af te drukken. Voor twintig velletjes ben je al 20 dollar kwijt. Maak dus eerst een goede selectie van je favoriete vakantiefoto’s voordat je op de print-knop drukt.

Bron: FujiFilm
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu