Placeholder
Redactie

OrangeOp de manier waarop Apple nu te werk gaat, geeft Apple in ieder land een bepaalde operator het exclusieve recht de iPhone te verkopen.
Met welke operator hij in Frankrijk verkocht gaat worden is nog niet officieel bevestigd, maar het zag er lange tijd naar uit dat het Orange zou worden.
Er is wel een probleempje: In Frankrijk heeft de koper het recht binnen 6 maanden na aankoop deze terug naar Orange te brengen om hem simlock vrij te laten maken.

Dit maakt natuurlijk niet heel veel uit aangezien Orange dan nog wel als enigste het recht heeft de iPhone te verkopen, maar op deze manier kan Orange natuurlijk wel veel geld mislopen.
Of Orange de iPhone meteen vanaf het begin simlock vrij aanbiedt of wacht tot de gebruiker langskomt is maar af te wachten.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

  • claudia

    graag wil ik die iphone in mijn bezit hebben waar kan ik hem kopen ik toevallig een abonnement van orange kan ik hem via frankrijk kopen desnoods en waar.

  • De iPhone zal eind dit jaar in Engeland, Frankrijk en Duitsland komen. Er gaan al wel berichten dat de iPhone misschien zelfs al morgen in Engeland komt, maar dat wachten we nog even af.

    Hij komt misschien pas begin 2008 in Nederland.
    Je kunt hem uit Frankrijk halen als je wilt, misschien dat de taal erop dan Frans is, zou best wel eens kunnen. Maar je zou hem ook uit Duitsland kunnen halen en zelf simlock vrij maken, of laten maken.