Foto’s van iPhone 5C knoppen tonen kleuren
Roel van Hout

Op nieuwe gelekte foto’s van de iPhone 5C knoppen zijn de waarschijnlijke kleuren van de aankomende goedkope iPhone te zien. De foto’s suggereren een blauwe, rode, gele en groene iPhone 5C.

Op de onderstaande foto’s zijn de volumeknoppen, power-knop en en de knop voor het in- en uitschakelen van geluid duidelijk te zien. Als de foto’s echte onderdelen tonen, waar we nu de aankondiging steeds dichterbij lijkt te komen voorzichtig van uit mogen gaan, gaan we dit najaar een blauwe, rode, gele en groene iPhone 5C kunnen kopen.

iPhone 5C knoppen

iPhone 5C knoppen

iPhone 5C knoppen

iPhone 5C knoppen

Foto’s iPhone 5C knoppen tonen plastic materiaal

De volumeknoppen hebben een andere vorm dan die van de iPhone 5, 4S en 4. Die waren nog rond, maar de bovenstaande zijn langwerpig van vorm. Het sluit aan bij eerdere gelekte foto’s van iPhone 5C-concepten en iPhone 5C-onderdelen. Daarnaast zijn de knoppen van plastic en niet van metaal, wat het vermoeden dat het hier om echte onderdelen gaat alleen nog maar versterkt.

Apple heeft het nog niet officieel aangekondigd, maar waarschijnlijk zullen we op 10 september officieel kennis gaan maken met de iPhone 5C. Tot die tijd kun je even je geheugen opfrissen met ons iPhone 5C overzicht!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.