Foto’s van de goedkope iPhone opgedoken
Roel van Hout

Aan plaatjes van de aankomende iPhone 5S was er de afgelopen weken geen gebrek. Op foto’s van de goedkope iPhone moesten we helaas wat langer wachten, maar gelukkig: er zijn er weer een paar opgedoken. 

Op de afbeeldingen van de Chinese site Weiphone is een groene plastic achterkant te zien. Het is niet zeker of de foto’s echt zijn, maar als dat zo is sluiten ze mooi aan bij wat door velen al langer gezegd wordt: de goedkope iPhone zou van plastic zijn, en in meerdere kleuren worden aangeboden. Net als de huidige iPhone 5 zitten aan de achterkant een uitsparing voor de camera en een voor de flitser.

foto's-van-de-goedkope-iPhone

Foto’s van de goedkope iPhone tonen niet de binnenkant

Hoewel het leuk is om weer eens wat nieuwe mogelijke plaatjes van de goedkope iPhone te zien, is het jammer dat ze niks verraden over hoe de iPhone er aan de binnenkant uit gaat zien. Zoals van Apple verwacht mag worden zal de buitenkant er ongetwijfeld goed uitzien; wat de iPhone wel of niet gaat kunnen is veel interessanter.

Als je meer over de goedkope iPhone en zijn duurdere grote broer, de iPhone 5S, wil weten, lees dan vooral ons geruchtenoverzicht over de iPhone 5S! Bij meer nieuws brengen we je natuurlijk ook zo spoedig mogelijk op de hoogte!

Via: 9to5Mac

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.