Foto’s nieuwe iPhone opgedoken?
Redactie

Er zijn foto’s opgedoken die erop wijzen dat er een nieuwe iPhone 4G (of iPhone HD) aan zit te komen. De afgelopen drie jaren is elke keer in juni een nieuwe iPhone aangekondigd. 

Het zit er dus dik in dat er aankomende juni weer een nieuw speeltje van Apple te halen is. De foto’s zijn, zoals gebruikelijk, onscherp. 

De achterkant lijkt erg op een iPad, het is een 64GB model en er staat de volgende bekende tekst op: ‘Designed by Apple in California Assembled in China’ 

 

Foto’s nieuwe iPhone geloofwaardig?

Zo langzaam aan naar juni toe komen er elk jaar weer honderden geruchten en onscherpe foto’s binnen over een mogelijk nieuwe iPhone. Heel af en toe zit daar de echte nieuwe iPhone bij maar dat is natuurlijk van te voren niet te zeggen. Pas een aantal dagen voor de keynote kan je pas echt naar de foto’s gaan kijken. Vlak voor de keynote lekken er namelijk de meeste dingen uit. Dan hoef je nog maar een paar dagen te wachten dus dan zijn de foto’s de moeite ook niet meer waard. 

Bezoek iPhon.fr voor meer informatie (vertaling via Google translate). 

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Richard Schouten

  Nou, ziet er wel geloofwaardig uit. Jammie, 64Gb. Laat maar weer komen. Dat word weer een ritje naar Italie om 3 stuks te gaan halen. Belgie zal wel weer een ramp worden.

 • Pingback: iPhone Iphone OS 4.0 - Pagina 7 - 9lives - Games Forum()

 • Jay

  Dit ziet er ongelooflijk fake uit! Wat zijn trouwens die gaten in de zijkant, totaal on-Apple design, ik vermoed zelf dat dit een computertekening is.

 • Chris

  @Jay: wel eens een MacBook van dichtbij bekeken?

 • Wesley

  lijkt op een kleine ipad qua design

  ik vermoed dat de openingen er zijn omdat het enkel de behuizing is van de iphone (als deze het echte design is tenminste)

 • Pingback: iPhone iPhone 4e generatie - Pagina 3 - 9lives - Games Forum()