Foto’s gouden iPhone 5S duiken op
Roel van Hout

Het is alweer even geleden dat er over een gouden versie van de iPhone 5S werd gesproken. Er zijn echter foto’s van een gouden iPhone 5S opgedoken.

Het is allerminst zeker of de foto’s van de Franse blog Macboutic officiële iPhone-onderdelen tonen, maar zeker is dat ze een realistische weergave van hoe de achter- en zijkant van een gouden iPhone eruit zou zien, tonen.

gouden iPhone 5S

In tegenstelling tot veel andere foto’s van gelekte onderdelen is hier niet te zien dat de onderdelen van een iPhone zijn: de bron van de foto’s stelt de logo’s van Apple ‘met opzet’ weggehaald te hebben.

Analist voorspelt gouden iPhone 5S

Hoe het ook zij: de gouden iPhone 5S is wel weer voorspeld door de inmiddels hier ook veelbesproken analist Ming-Chi Kuo (die eerder sprak over het bestaan van de vingerafdrukscanner op de iPhone 5S). Volgens Ming Chi Kuo behoort een gouden iPhone 5S straks tot de opties, net als – voor het eerst – een opslagcapaciteit van 128 GB. De iPhone met de meeste opslag is bevat op dit moment een opslagcapaciteit van 64 GB.

Over meer nieuwe kleuren is niets bekend, en ook niets voorspeld: hoogstwaarschijnlijk houdt Apple het verder in ieder geval bij zwart en wit.  In alle eerlijkheid doet een gouden iPhone ons een beetje kitscherig aan. Zitten jullie er op te wachten?

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.