Foto’s concept goedkope iPhone verschenen
Roel van Hout

De afgelopen dagen zaten we bepaald niet verlegen om  gelekte foto’s van de goedkope iPhone. Bij Appleblog MacRumors hadden ze hun buik waarschijnlijk vol van de wazige, slecht geschoten foto’s, en lieten ze een concept goedkope iPhone in elkaar zetten.

Zoals op onderstaande foto te zien is wordt de goedkope iPhone in meerdere felle kleuren beschikbaar. MacRumors baseert zich hierbij op de kleuren van de Apple bumpers, de rubberen band die je om je iPhone 4 en 4S kon doen om hem te beschermen tegen schade door vallen.

concept goedkope iPhone

De goedkope iPhone krijgt net als de iPhone 5 een scherm met ruimte voor 6 apps onder elkaar. De concept goedkope iPhone doet, in ieder geval op deze foto’s, misschien nog wel het meeste denken aan de laatste generatie iPod Touch, die ook een gekleurde achterkant heeft.

Concept goedkope iPhone laat aluminium varen

De goedkope iPhone laat, als hij eruit gaat zien zoals op deze foto’s, het aluminium van de iPhone 5 varen. Over de verwerking van aluminium in de iPhone 5 waren de reacties niet onverdeeld enthousiast, omdat er erg snel krasjes op kwamen te zitten. Van dat euvel heeft deze concept goedkope iPhone in ieder geval geen last.

Een ander verschil met de iPhone 5 schuilt verder nog in de volumeknoppen, die pilvormig lijken te worden. Daarnaast heeft de speaker aan de onderkant van de telefoon minder gaatjes.

Het is fijn om na al die onduidelijke foto’s een tamelijk definitieve versie van de telefoon te zien. Mocht je een roundup van de geruchten van de afgelopen maanden willen lezen, kijk dan vooral even naar ons nieuwsoverzicht over de goedkope iPhone!

Via: MacRumors

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.