Eerste ‘echte’ foto’s van Apple Watch Series 7 gelekt

Koen van Ekeren
4 oktober 2021, 10:51
2 min leestijd
Eerste ‘echte’ foto’s van Apple Watch Series 7 gelekt

De Apple Watch Series 7 werd onlangs door Apple aangekondigd, maar een releasedatum is nog steeds niet bekend. Wel is de slimme horloge van Apple al voor het eerst in het wild gespot.

Lees verder na de advertentie.

Foto’s Apple Watch Series 7

Tijdens het Apple-event van september onthulde Apple de nieuwe Apple Watch Series 7. Die heeft een aanzienlijk groter scherm. De randen om het scherm zijn 40 procent kleiner, waardoor de smartwatch bijna 20 procent meer schermoppervlak heeft dan zijn voorganger.

Hoe dat eruitziet, zagen we al eerder op persplaatjes. Nu zijn er voor het eerst ook ‘echte’ foto’s van de Apple Watch Series 7 gedeeld. Ze zijn gepost in een Facebook-groep, door iemand die zegt samen te werken met een leverancier van Apple. De persoon zegt dat het bedrijf de Series 7 al test, voordat de smartwatch ‘later dit najaar’ officieel in de verkoop gaat.

Op de foto’s is de Apple Watch Series 7 te zien met het grotere display. Ondanks eerdere geruchten heeft de horloge geen platte zijkanten. In plaats daarvan zijn de zijkanten meer afgeronder, waarbij het scherm iets meer bij de randen afbuigt.

Release Apple Watch Series 7

Als we afgaan op eerdere geruchten, duurt het niet lang voordat je de Apple Watch Series 7 kunt pre-orderen. Naar verluidt start de pre-order aanstaande vrijdag, op 8 oktober. Een week later (op 15 oktober) zouden de eerste Apple Watch Series 7-modellen worden geleverd. Vanaf dat dat moment liggen ze ook in de winkels.

Apple Watch Series 7 wijzerplaten

De Series 7 is er in twee maten: 41 mm en 45 mm. Qua kleur heb je de keuze uit Middernacht (zwart), Sterrenlicht (wit), rood, blauw en groen. De Nederlandse prijzen zijn nog niet bekend, maar in Amerika zijn ze hetzelfde als bij de Series 6 van vorig jaar. Dit betekent dat de instapprijs waarschijnlijk 428,25 euro wordt.

Benieuwd naar de vernieuwingen van de Apple Watch Series 7? Bekijk het artikel Apple Watch Series 7 vs Series 6: wat zijn de verschillen? Wil je op de hoogte blijven van de releasedatum van de Apple Watch Series 7? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Meld je hier aan!
Bron: MacRumors
Categorie: Devices
Merk: Apple

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple Watch Series 7
Apple Watch Series 7
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen