Foto prototype iPhone 5 gelekt
Redactie

Op de website van Kitguru zijn mogelijke foto’s van het prototype van de iPhone 5 opgedoken. De foto’s zijn op de betreffende website inmiddels niet meer te zien, want de webpagina is nu offline.

Langwerpige iPhone 5

Meerdere websites hebben de foto’s al gepubliceerd. Hiernaast zie je de betreffende afbeelding, waar het prototype van de iPhone 5 naast de bestaande iPhone 4S uit 2011 is neergelegd. Uit de afbeelding kun je in elk geval opmaken, dat de iPhone 5 een stuk langer is dan zijn voorganger. Het toestel lijkt niet breder te zijn, hoewel het display van de nieuwe Apple smartphone wel groter zal zijn.

Kleinere connector

Het is op de foto moeilijk waar te nemen, maar het blijkt, dat er van een kleinere connector sprake zal zijn. De hardware knoppen verschillen niet. De geruchten van de afgelopen tijd blijken dus wel een kern van waarheid te bevatten als de foto van het prototype van de nieuwe smartphone echt blijkt te zijn.

Het is niet bekend op welke wijze Kitguru aan de foto’s is gekomen. Evenmin is duidelijk of Apple opdracht heeft gegeven de foto’s van de website te laten verwijderen. Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen van de iPhone 5 om niets te hoeven missen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.