‘Folders’ synchroniseren gaat nog moeizaam
Redactie

Sommige iPhone-gebruikers maken inmiddels gebruik van iOS 4 en iTunes 9.2. Dit zijn beide nog geen definitieve versies, maar zouden het wel kunnen zijn als het aan Apple ligt. Toch lijken er nog fouten te zitten in de samenwerking van de iPhone met iTunes. Het komt bijvoorbeeld vaak voor dat de ‘Folders’ niet goed synchroniseren. Soms verdwijnen zelfs alle folders van de iPhone.

Folders: Mappen op je springboard

‘Folders’ is een nieuwe optie in iOS 4. Met deze optie kan je mappen maken door een applicatie op een andere applicatie neer te zetten. Dit kan erg handig zijn, want je kan dan bijvoorbeeld alle spelletjes in één map zetten. De fouten die op dit moment in de software zitten, zorgen ervoor dat je indeling na het synchroniseren verloren kan gaan.

Apple kennende zal de fout er in de definitieve versie niet meer inzitten. Jullie hoeven dus aan het einde van de maand niet bang te zijn dat je indeling, waar je lang aan gewerkt hebt, verloren gaat bij het synchroniseren. Het is dus aan te raden om te wachten tot de officiële van iTunes 9.2 en iOS 4 als je liever niet tegen dit soort kleine probleempjes aan wilt lopen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.