De jaarlijkse Apple kerstreclame is online verschenen. In het filmpje ligt de focus op de mogelijkheden van de iPhone 5S camera.

Te zien is hoe een familie bijeenkomt met Kerstmis, maar één van de kinderen neemt schijnbaar niet deel aan de feestvreugde: hij is voortdurend met zijn iPhone bezig. Net als je je afvraagt waarom, laat hij middels AirPlay op de televisie de reden zien: hij was bezig kerst 2013 te vereeuwigen. Vervolgens zie je de reclame grotendeels opnieuw, maar dan door de lens van zijn iPhone 5S camera. Het resultaat is een ontroerende collage.

Beelden uit Apple kerstreclame ook los te bekijken

Om de kwaliteit van de iPhone 5S camera nog eens extra te onderstrepen, heeft Apple het volledige filmpje, zoals door de jongen in de reclame geschoten, beschikbaar gemaakt.

Een slimme zet van Apple, dat hiermee meerdere aspecten van de iPhone 5S onderstreept: niet alleen de kwaliteit van de iPhone 5S camera wordt erdoor duidelijk, maar ook het gemak waarmee filmpjes on-the-go zijn te monteren en vervolgens ook nog eens via AirPlay naar de televisie zijn te streamen.

Geïnspireerd geraakt? Je kunt voor de kerst natuurlijk nog snel een iPhone 5S kopen of iPhone 5C kopen!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.