Vodafone Topdeals: De iPhone 13 tijdelijk tot €417 voordeel!

29 nieuwe Flyover-kaarten met Apple Maps-update

Thomas Haenen
8 juli 2016, 10:34
2 min leestijd
29 nieuwe Flyover-kaarten met Apple Maps-update

Apple Maps is voorzien van 29 nieuwe locaties die je met Flyover kunt ontdekken. Onder andere Leipzig, Acapulco en Martha’s Vineyard kunnen nu in 3D worden verkend met de navigatie-app.

Lees verder na de advertentie.

Flyover update in Apple Kaarten

Met Flyover kun je locaties van over de hele wereld verkennen in 3D. Hoge gebouwen, bijzondere monumenten en opvallende locaties worden weergegeven zoals ze er in het echt uitzien, en de gebruiker kan er met Apple Maps zelf tussendoor vliegen. Sinds de lancering van Flyover in 2012 heeft Apple honderden steden wereldwijd toegevoegd, waaronder verschillende Nederlandse locaties als Eindhoven en Amsterdam.

Vannacht heeft Apple bijna dertig nieuwe locaties aan Apple Maps toegevoegd. Zo kun je met de Flyover-update Europese steden als Leipzig (Duitsland), Napels (Italië), Stoke-on-Trent (Verenigd Koninkrijk) en Vigo en Gijon (Spanje) ontdekken. Daarnaast zijn er een groot aantal steden toegevoegd in Japan (Akita, Hagi, Hakodate, Hamamatsu, Kumamoto en Tsuoshima) en Mexico (Acapulco, Cuernavaca, Hermosillo, La Paz, Oaxaca en Puebla). Waarom juist deze laatste twee landen in de spotlights worden gezet, is onduidelijk.

apple maps parked car

Het grootste aantal nieuwe steden in de Flyover-update vinden we in de Verenigde Staten. Daar zijn Allentown, Catalina Island, Columbia, Martha’s Vineyard, Omaha, Pinnacles National Park, Porterville, Poughkeepsie, Rochester, Springfield, Tallahassee en Visalia toegevoegd. Ook is er verkeersinformatie toegevoegd voor verschillende locaties, waaronder Hongarije en Vaticaanstad.

Flyover gebruiken in Kaarten

Gebruikers hoeven geen update te downloaden om ze te ontdekken; de Flyover locaties zijn direct beschikbaar in de app. Om een locatie met Flyover te ontdekken volg je de onderstaande stappen.

  1. Open de Kaarten-app op je iPhone of iPad;
  2. Typ in het zoekveld de naam van de stap die je met Flyover wil bekijken;
  3. Zodra je de stad hebt geopend, druk je rechtsonder op het i-icoontje;
  4. Selecteer vervolgens ‘Flyover-tour’ om te starten.

Lees het laatste nieuws over Apple

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu