Runners deal! De iPhone 15 nu met korting oplopend tot €486!

Flitsmeister toont nu flitspalen en controles in heel Europa

Redactie
15 december 2015, 16:32
1 min leestijd
Flitsmeister toont nu flitspalen en controles in heel Europa

Sinds de laatste update toont Flitsmeister in heel Europa flitspalen en trajectcontroles. De functie is op het moment van schrijven alleen voor gebruikers van de iPhone-versie beschikbaar.

Lees verder na de advertentie.

Flitsmeister Europa

In eerste instantie zal Flitsmeister alleen flitspalen en de startpunten van trajectcontroles tonen. Deze informatie is offline beschikbaar. Actuele vertragingen en mobiele flitsers worden volgend jaar per land uitgerold, waarbij gebruikers wel over een mobiele dataverbinding moeten beschikken. Via onderstaande link is de laatste update van de app te vinden.

Flitsmeister

Flitsmeister B.V.

Gratis via App Store

Flitsmeister timmert ondertussen hard aan de weg. Met 870,000 actieve gebruikers en nog veel meer downloads is de verkeers-app die waarschuwt voor flitsers, files en trajectcontroles erg succesvol. Sinds kort kunnen ook Belgen gebruikmaken van Flitsmeister. “Begin dit jaar is er fors geïnvesteerd in Flitsmeister”, zo vertelt Sjoerd Perfors van Flitsmeister. “Hierdoor is het mogelijk geworden om uit te breiden naar België en andere landen.” Hiertoe behoort heel Europa, inclusief landen als Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Polen en Turkije. “Het enige land dat niet toegevoegd is aan de app is Zwitserland, aangezien flits-apps daar verboden zijn.”

flitsmeister europa

Eén van de uitdagingen voor het ontwikkelteam is de manier waarop actuele meldingen in de app worden weergegeven. In Nederland wordt met hectometerpaaltjes gewerkt om aan te geven waar een flitser of een file zich bevindt. “Hier staan de paaltjes naar de rijder toegedraaid, maar in veel andere landen staan ze vaak andersom en ook nog eens om de kilometer. Hierdoor wordt de actuele wegensituatie voor heel Europa per land uitgerold en is de functie niet meteen in de Europa-app opgenomen”, legt Rick Waalders uit.

→ Lees ook ons uitgebreide Flitsmeister interview over de app, uitbreiding in Europa en CarPlay

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu