iPhone met Flappy Bird kopen? Op eBay kan het!

Vanochtend ontwaken we voor het eerst in anderhalf jaar in een Flappy Bird-loze wereld. Heb je de game gemist, maar wil je ‘m toch op je iPhone kunnen spelen? Op eBay kun je een iPhone 5S met Flappy Bird kopen – al zul je er diep voor in de buidel moeten tasten.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Nu Flappy Bird offline is gehaald door ontwikkelaar Dong Nguyen, zijn er uiteraard een hoop lijkenpikkers die een slaatje uit het spel proberen te slaan. Zo zijn er al talloze Flappy Bird alternatieven in de App Store verschenen, maar er zijn ook iPhone-bezitters die het proberen: wie het spel al downloadde, kan namelijk gewoon door blijven spelen.

iPhone met Flappy Bird kopen? Hopelijk heb je diepe zakken!

Flappy Bird kopenEén iPhone-eigenaar was zo schaamteloos om zijn iPhone 5S met Flappy Bird op eBay aan te bieden: liefhebbers konden het toestel met Flappy Bird kopen voor een startbedrag van 650 dollar. Op het moment van schrijven staat het bedrag al op 99999 dollar, maar het is niet waarschijnlijk dat er echt iemand zo veel wil betalen voor de iPhone.  Wellicht straffen mensen die het ridicuul vinden dat er iemand op deze manier geld probeert te verdienen – wat het ook is – de iPhone-eigenaar af door met nep-accounts op het toestel te bieden.

Of Flappy Bird ooit nog terug zal keren in de App Store is afwachten, al klonk ontwikkelaar Nguyen erg resoluut op Twitter. Al kan het natuurlijk zijn dat hij, nu de geldstroom tot een halt is gekomen, zich bedenkt – we zullen zien!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.