FixjeiPhone winactie: de winnaars zijn bekend!

Florence Peeters
14 augustus 2018, 15:00
1 min leestijd
FixjeiPhone winactie: de winnaars zijn bekend!

De afgelopen twee weken kon je op iPhoned meedoen aan onze FixjeiPhone-winactie. Dat hebben jullie massaal gedaan, en vandaag maken we de winnaar bekend! Check gauw of je hebt gewonnen!

FixjeiPhone winactie

Twee weken geleden kondigden we op iPhoned weer een mooie winactie aan. Honderden lezers hebben meegedaan aan deze actie. Er is een hoofdprijs van een tegoedbon van 100 euro en vier tegoedbonnen van 50 euro verloot. Allemaal krijgen ze daarbij een reparatiesetje om hun eigen iPhone of iPad mee te repareren. Uit alle deelnemers hebben we de vijf gelukkige winnaars gekozen:

De winnaar van de hoofdprijs is: Jarno Jonkman!

De winnaars van de andere vier prijzen zijn: Quinten Vos, Frank Westerhuis, Jesse Naber en Kelly Lakerveld!

Van harte gefeliciteerd allemaal, jullie ontvangen zo snel mogelijk jullie cadeaubon en reparatiesetje in de brievenbus!

Troostprijs: kortingscode

Staat je naam niet tussen de winnaars? Niet getreurd! Iedereen die heeft meegedaan aan deze winactie ontvangt namelijk een kortingscode. Hiermee bestel je alle onderdelen en gereedschap om een defecte iPhone, iPad of zelfs Macbook zelf te repareren. Ook zijn er in de webshop verschillende accessoires verkrijgbaar, zoals hoesjes, opladers, kabels en glazen beschermplaatjes. Heb je meegedaan? De kortingscode is nu te vinden in je mailbox!

iPhone zelf repareren

Bedankt voor het meedoen!

Natuurlijk willen we naast de vijf winnaars ook alle andere deelnemers aan deze winactie bedanken. Het duurt niet lang meer tot we een nieuwe toffe winactie voor jullie in petto hebben. Heb jij al enig idee wat we dan weg gaan geven? Blijf op de hoogte door je alvast in te schrijven voor onze nieuwsbrief en download onze iPhoned-app.

Wil je meer weten over de zelf je iPhone repareren? Zelf je iPhone repareren: de 5 belangrijkste vragen beantwoord

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen