iPhone Firmware 2.2: Het overzicht

Redactie
28 oktober 2008, 20:05
2 min leestijd

Nu de tweede beta van Apple iPhone firmware 2.2 naar de developers is gestuurd, worden er steeds meer nieuwe mogelijkheden gevonden. Wij zullen het in onderstaand overzicht onder andere over Google Streetview, en het reviewen van applicaties hebben.

Maps

Lees verder na de advertentie.

</p>

De appliatie Maps zal in de nieuwe firmware veel nieuwe mogelijkheden krijgen, zo kun je net als op de computer gebruik maken van Streetview: het rondkijken in 360 graden.

Ook zul je in firmware 2.2 gebruik kunnen maken van het plannen van je route via het openbaar vervoer, voorheen was het alleen mogelijk om je route via de auto te plannen. Of deze nieuwe functie ook in Nederland en Belgie gaat werken is niet duidelijk, aangezien deze functie voor Nederlands en Belgen niet op de desktop versie werkt.

[ad#daan]

Autocorrectie

<p><br></p>

Ook zal het in firmware 2.2 mogelijk worden om de voor vele irritante autocorrectie uit te zetten, zodat je bij het schrijven van sms’jes en emails geen last meer hebt van ”foute verbeteringen”

Line-in

Ook staat er in de notities van de nieuwe SDK die enkele dagen geleden is uitgebracht, dat vanaf nu ook line-in apperaten geschikt zijn voor de SDK

Reviewen

<br />

Apple wil ervoor zorgen dat er zoveel mogelijk applicaties goed, en eerlijk gereviewed worden door gebruikers, eerder werd er al een maatregel genomen dat alleen mensen die de applicatie ook daadwerkelijk gedownload hebben, een review konden maken.

In firmware 2.2 zul je als je een applicatie wilt verwijderen een pop-up krijgen met de vraag hoeveel sterren je de applicatie wilt geven. Je hoeft dan geen motivatie te geven, natuurlijk kun je het sterren geven ook annuleren.

Podcast

Er zijn inmiddels ook screenshots uitgelekt waarop je kunt zien dat het mogelijk wordt om via je iPhone, zonder tussenkomst van iTunes, podcasts te downoaden. Hierdoor is het begrijpelijk dat de applicatie Podcaster geweigerd werd voor verkoop in de App Store.

<br />

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen