Placeholder
Redactie

De Duitste iPhone website iPhone-Tricker geeft aan dat firmware 2.2 mogelijk al binnen enkele dagen beschikbaar zou komen voor het grote publiek. Apple zou namelijk updates doorgevoerd hebben op hun servers.

Ook is volgens iPhone-Tricker de URL van de App Store applicaties veranderd van ”phobos.apple.com” naar ”itunes.apple.com”, en zouden de updates geleid hebben tot  problemen met de iTunes Store de afgelopen dagen.

Voor het iPhone Dev Team, dat werkt aan een software matige unlock voor de iPhone 3G, is dit geen mee zitter: Zij moeten namelijk bij elke nieuwe firmware een nieuwe software tool uitbrengen waardoor jailbreak en unlock weer mogelijk wordt

Wat denken jullie, zal de nieuwe firmware binnen enkele dagen beschikbaar komen?
[ad#daan]

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Joppe

  🙂 ik kijk ernaar uit, metname op de uitschakeling van de autocorrectie wacht ik met smacht…. Hoop dat je gelijk hebt Daan.

 • Jonas W.

  ik hoop dat dit klopt ! 🙂

 • ook ik ben benieuwd naar 2.2, maar ik ben nog benieuwder naar 2.3; naar verluidt wordt de eerste update van 2009 geleverd met copy-paste functie. Zou Apple dan toch ingaan op de behoefte?

 • Hans

  Wat denken jullie? Blijven ze stukjes van iphonclub overschrijven?

 • Sander

  Nou Hans, iPhoneClub is ook geen heilige, die nemen alles van alle internationale site’s over… En nieuws is natuurlijk niet alleen voor 1 site he? Iedereen mag nieuws publiseren.

 • Willem

  Wat zouden de grootste verbeterpunten zijn in de nwe update?

  Hoop persoonlijk op een Nike+ ondersteuning…

 • Hans

  Dat is waar, maar probeer er dan in ieder geval nog iets van een eigen draai aan te geven. Zelfs de vraag wordt overgemomen. Ik heb het al eerder gezegd: dit voegt helemaal niks toe aan wat de meeste mensen al lang hebben gelezen. Als je niet snel genoeg kunt zijn om de nieuwtjes op tijd te melden, breng dan andere verhalen en kijk eens wat verder dan de deur van de buren. Ik lees toch ook geen twee kranten die precies hetzelfde schrijven maar verder alleen een ander kleurtje op de voorpagina hebben.

 • Daan

  Ik zie eigen inbreng en dit is niet overgeschreven, dat doe ik niet maar ik kan moeilijk het verhaal gaan veranderen zodat het niet meer klopt!

 • Joppe

  prima verhaal wat mij betreft, het grote Iphone nieuws komt veelal niet uit nl. Inspiratie en topics opdoen van bogs die dichter bij de bron zitten is dan ook niet vreemd. Lekker doorgaan zo

 • Hans,
  Als je het niet kan waarderen wat er op deze website geschreven wordt, waarom doe je dan al die moeite om een reactie te schrijven, die overigens niet eens volledig op waarheid is gebaseerd… iPhoned is vaak de eerste met scherpe reviews van games, apps, etcetera. Als je dan zonodig je gal moet spuwen, doe het dan in ieder geval wel onderbouwd… Daan en consorten… Keep up the good work!

 • Hans

  Ik kan prima waarderen wat op deze website geschreven wordt. Hij staat niet voor niks in mijn bookmarks. Ik vind het ook een goed initiatief om meerdere Nederlandse iPhone websites in het leven te roepen. Ik ben ook niet ‘voor’ de een of ‘tegen’ de ander, maar het zou zoveel leuker zijn als het inhoudelijk wat meer verschilde. Als ik eerst op iPhoneclub heb gekeken en ik kom daarna hier en ik lees een stukje over hetzelfde onderwerp wat hier en daar herschreven is en wat allebei eindigt met: “Wat denken jullie?” dan bekruipt mij wel iets van overschrijverij. Misschien niet letterlijk, maar wel hetzelfde verhaaltje in enigszins andere bewoordingen opgeschreven. En ik weet wel dat het nieuws ook oor andere sites overgepend wordt, maar doe het dan zo dat het niet gelijk opvalt waar je het vandaan hebt. En verder hoop ik dat het hier ook mogelijk blijft om af en toe wat kritiek te laten horen. Daar wordt de website hopenlijk alleen maar beter van.

 • Florentijn

  een vraag: weten jullie wanneer flash komt? ik hoop snel! want dat is iets wat ik echt mis.

  dank jullie!

 • tijn

  flash, mail landscape schrijven, sms landscape schrijven, wallpaper ook als ie unlocked is…

  Zo kan ik nog wel meer dingen schrijven wat ze van mij wel in een update mogen proppen.

  Hoe dan ook wacht ik met smart op de update -)