Placeholder
Redactie

Firmware 2.0De gelekte firmware 2.0 lijkt nogal wat bugs te hebben, zo melden The iPhone Blog en Engadget, tenminste, wel op de eerste generatie iPhones. De iPhone loopt vaak vast, en moet vaak zelfs helemaal gereset worden voordat hij het weer doet, zelfs in de telefoon applicatie, terwijl dit toch wel het meest belangrijke is op de iPhone.

Hoe dit komt is niet helemaal duidelijk. Of de gelekte versie (en waarschijnlijk dezelfde versie die op de iPhone 3G zit) is gewoon niet goed gecontroleerd, of hij is alleen voor de nieuwe generatie iPhones, de iPhone 3G, bedoeld. Dat de telefoon-applicatie vast loopt zou kunnen betekenen dat deze firmware technisch gezien niet voor de eerste iPhone is gemaakt, doordat de radio-informatie niet klopt.

Het is nu wachten tot de firmware in iTunes verschijnt. Dan kunnen we zien of deze gelekte firmware ook daadwerkelijk de final is. Als er mensen gisternacht of vandaag toevallig een iPhone 3G hebben gekocht, laat ons hieronder of op het forum weten of jij hier ook last van hebt.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.