Placeholder
Redactie

iphone jailbreakedVoor wie altijd het nieuwste van het nieuwste wil hebben, de jailbreak van firmware 1.1.4 is al enkele dagen uit.
Natuurlijk heeft George Hotz, ook wel GeoHot, ook een software-update uitgebracht om deze firmware te kunnen jailbreaken, activeren en te unlocken. ZiPhone 2.5 is via zijn website te downloaden.

Grote veranderingen zijn er niet in firmware 1.1.4. Het zijn enkel wat bug-fixes, zoals de SMS’jes die niet in de goede volgorde stonden in firmware 1.1.3.

Updaten naar firmware 1.1.4 doe je als volgt:

 1. Open ZiPhone 2.5
 2. Druk onder het Advanced Menu op DFU Mode om je iPhone in DFU Mode te brengen.
 3. Open iTunes en klik op herstellen (of shift+herstellen als je het bestand zelf al hebt gedownload). Je kunt je eigen simkaart in je iPhone laten.
 4. Sluit iTunes en kill iTunesHelper.exe via Taakbeheer.
 5. Open ZiPhone, en klik op ‘Do It All’. Als je bootloader 4.6 hebt, zal hij die downgraden naar 3.9 (Let op: Dit is (nog) niet softwarematig ongedaan te maken).
 6. Even wachten, en je bent klaar. 🙂

Om je contacten te behouden, sluit je je iPhone aan aan je computer, en kies je in iTunes: iPhone configueren als…, en je kiest de naam van je vorige iPhone.
Wanneer je je iPhone wilt herstellen (als je firmware 1.1.4 hebt), kies je na het herstellen in ZiPhone ‘Don’t Unlock’. Dan zal hij alleen jailbreaken en activeren.

Succes. 🙂

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • het is met ziphone mogelijk de iphone met firmware 1.1.4 te unlocken, activeren & jailbreaken, alleen ben je wel verplicht je bootloader te downgraden naar 3.9
  (dit doet ziphone v2.5 automatisch)

 • Tb33

  Ik heb dit geprobeerd met ziphone en heb mijn software unlocked Iphone geupgraad naar 1.1.4 en hij werkt wel, maar ik heb geen geluid meer. Niet bij het toetsenbord, bij binnenkomende gesprekken of bij de Ipod functie. Waar ligt dit aan?

 • Hmm. Ik zou hem even herstellen, en kijken of het probleem zich dan nog steeds voordoet.

 • Nobass

  Zojuist Ziphone 3.0 op de Mac geinstalleerd en een 1.1.4 met de ”Unlock, Jailbreak & Activate” functie binnen 5 minuten werkend gekregen!
  Dank voor de link!

 • Lina

  Is jailbraiken van de iPhone de oplossing voor gehackte iPhones?
  Ik heb mijn iphone gekocht in Azie en hij was klaar voor gebruik -sim unlocked.
  Wel is mij gezegt hem verder niet te updaten anders zou hij niet meer in gebruik zijn… – is hiervoor de jailbreak of zit ik helemaal verkeerd?

  Wie kan mij helpen??
  Ik wil mijn gehackte iPhone 1.1.4. updaten om meer functies & app’s te kunnen downloaden!