Placeholder

iphone jailbreakedVoor wie altijd het nieuwste van het nieuwste wil hebben, de jailbreak van firmware 1.1.4 is al enkele dagen uit.
Natuurlijk heeft George Hotz, ook wel GeoHot, ook een software-update uitgebracht om deze firmware te kunnen jailbreaken, activeren en te unlocken. ZiPhone 2.5 is via zijn website te downloaden.

Grote veranderingen zijn er niet in firmware 1.1.4. Het zijn enkel wat bug-fixes, zoals de SMS’jes die niet in de goede volgorde stonden in firmware 1.1.3.

Updaten naar firmware 1.1.4 doe je als volgt:

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

  1. Open ZiPhone 2.5
  2. Druk onder het Advanced Menu op DFU Mode om je iPhone in DFU Mode te brengen.
  3. Open iTunes en klik op herstellen (of shift+herstellen als je het bestand zelf al hebt gedownload). Je kunt je eigen simkaart in je iPhone laten.
  4. Sluit iTunes en kill iTunesHelper.exe via Taakbeheer.
  5. Open ZiPhone, en klik op ‘Do It All’. Als je bootloader 4.6 hebt, zal hij die downgraden naar 3.9 (Let op: Dit is (nog) niet softwarematig ongedaan te maken).
  6. Even wachten, en je bent klaar. 🙂

Om je contacten te behouden, sluit je je iPhone aan aan je computer, en kies je in iTunes: iPhone configueren als…, en je kiest de naam van je vorige iPhone.
Wanneer je je iPhone wilt herstellen (als je firmware 1.1.4 hebt), kies je na het herstellen in ZiPhone ‘Don’t Unlock’. Dan zal hij alleen jailbreaken en activeren.

Succes. 🙂

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.