Finger Scan houdt iedereen voor de gek
Redactie

De iPhone kan heel veel, maar kan ook heel veel dingen niet. Zo kan de iPhone geen vingerafdrukken herkennen. Om iedereen toch te laten denken dat dit wel kan, kan je Finger Scan downloaden.

Met deze applicatie kan je mensen goed voor de gek houden. Door deze applicatie kan je mensen laten denken dat de iPhone jouw vingerafdruk herkent, en die van de andere personen in de kamer niet.

Bij het opstarten van de applicatie zie je een vakje in de vorm van een duim. Boven het vakje staat “Press your thumb to the pad to begin”. Als je dit doet, en alle instructies op het scherm volgt, komt er te staan dat de applicatie je vingerafdruk niet herkent.

Om te zorgen dat de applicatie je vingerafdruk wel herkent, moet je eerst drie keer buiten het vakje tikken met je vinger. Als je dan je duim op de scanner legt, zal de applicatie jouw afdruk wel herkennen.

In de settings van je iPhone kan je verschillende dingen wijzigen in deze applicatie. Je kan bijvoorbeeld de teksten veranderen bij het wel en niet herkennen van je vingerafdruk. Ook kan je hier de snelheid van het scannen instellen. Dit is erg handig, want ik vind de tijd die standaard ingesteld staat erg lang.

conclusie

Finger Scan is een zeer grappige applicatie waarmee je heel simpel mensen voor de gek houdt. Met enige oefening kan je het drie keer tikken heel stiekem uitvoeren. Iedereen zal denken dat het echt is.

Finger Scan is nu voor 2,99 verkrijgbaar in de App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.