‘Films’ zichtbaar in de Nederlandse iTunes Store
Redactie

Apple is de Nederlandse iTunes Store flink aan het veranderen. Vanaf vandaag kan iedereen namelijk films huren en kopen in de iTunes Store. Het nieuwe tabblad met films is vannacht toegevoegd aan de App Store, maar is vanaf begin deze week al te vinden via de zoekfunctie van itunes.

Prijzen van films

De prijzen van films in de iTunes Store lopen aardig uiteen. Nieuwe films kosten gemiddeld 13 euro. Je kan deze films ook huren als je van plan bent om ze niet vaak te kijken. De film kost dan slechts 3,99. Oudere films zijn een stuk goedkoper. Er zijn bijvoorbeeld films die minder kosten dan 6 euro. De huurprijs van deze films is 2,99.

Nederlandse ondertiteling

Als je van plan bent om een film te huren, kijk dan even goed of er Nederlandse ondertiteling aanwezig is. Bij een groot aantal films zijn deze ondertitels namelijk afwezig. Dit kan erg lastig zijn als je de film gaat kijken met de kinderen. De informatie over de ondertiteling en de aanwezige audio is linksonder te zien op de pagina van de film.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Mitchel

  dit is wel gaaf hoor. Ik kwam er van de week achter eno heb het gelijk uitgeprobeerd. Alleen mijn pech dat ik behind enemy lines had gehuurd maar er geen subs bij zitten. Weet iemand hoelang dit gaat duren voordat dit gaat werken, of als er al een oplossing voor is???

 • Pingback: Betaalde Nederlandse boeken in de iBook Store - iPhone 4 - iPhoned.nl iPhoned.nl()

 • Noa

  Ik heb een iphone 3G, en ik wil een film huren: The Devil Wears Prada. Ik heb een paar vraagjes:
  -Hoelang heb je de film in bezit als je een film huurt?
  -Is er misschien een gratis manier om deze film op mijn iphone te kijken?
  -Kan ik eigenlijk wel een goede versie van deze film kijken op mijn oude 3G?

  Hopelijk weet iemand hier antwoord op!

  Groetjes Noa