‘Films’ zichtbaar in de Nederlandse iTunes Store

Apple is de Nederlandse iTunes Store flink aan het veranderen. Vanaf vandaag kan iedereen namelijk films huren en kopen in de iTunes Store. Het nieuwe tabblad met films is vannacht toegevoegd aan de App Store, maar is vanaf begin deze week al te vinden via de zoekfunctie van itunes.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Prijzen van films

De prijzen van films in de iTunes Store lopen aardig uiteen. Nieuwe films kosten gemiddeld 13 euro. Je kan deze films ook huren als je van plan bent om ze niet vaak te kijken. De film kost dan slechts 3,99. Oudere films zijn een stuk goedkoper. Er zijn bijvoorbeeld films die minder kosten dan 6 euro. De huurprijs van deze films is 2,99.

Nederlandse ondertiteling

Als je van plan bent om een film te huren, kijk dan even goed of er Nederlandse ondertiteling aanwezig is. Bij een groot aantal films zijn deze ondertitels namelijk afwezig. Dit kan erg lastig zijn als je de film gaat kijken met de kinderen. De informatie over de ondertiteling en de aanwezige audio is linksonder te zien op de pagina van de film.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.